45-годишен зъболекар от американския щат Колорадо отрови жена си в

...
45-годишен зъболекар от американския щат Колорадо отрови жена си в
Коментари Харесай

Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата

45-годишен ортодонт от американския щат Колорадо токсини жена си в опит да стартира нов живот с любовницата си, пише The Daily Beast.

На 15 март тази година Джеймс Крейг закарал брачната половинка си в болничното заведение. Анджела се оплаквала от световъртеж и мощно главоболие и скоро положението й почнало бързо да се утежнява. Лекарите я поставили на изкуствена белодробна вентилация, само че ограниченията им не помогнали и доста скоро американката изпаднала в мозъчна гибел. 

Дни преди престъплението Джеймс проучил в интернет какви токсини могат да убият човек, без да оставят следи. Купил е арсен, цианид и олеандрин, а по-късно почнал да прибавя цианида към протеиновия шейк на жена си.

Един от сътрудниците му инцидентно видял наличието на пакета и предположил, че признаците на Анджела може да са свързани с химическо отравяне. Той споделил прозренията си с бизнес колегата на Джеймс и скоро болничният личен състав схванал, че евентуално пациентката е отровена.  

В хода на почналото следствие е открито, че Анджела е била отровена. Мъжът й е арестуван и сега се намира в ареста по обвинения в ликвидиране. Разследването е разкрило още, че Джеймс е имал държанка, живееща в град Денвър, Колорадо. А до момента в който брачната половинка му е умирала в болничното заведение, той е бил при нея. Предполага се, че зъболекарят е умъртвил жена си, с цел да стартира нов живот с нея. Все още не е ясно по какъв начин Крейг се е срещнал с Карин Кейн  – сполучлив зъболекар и майка на две деца. Най-вероятно двамата са присъствали на едни и същи районни дентални конференции и събития.

Отбелязва се, че Джеймс и Анджела са имали съществени проблеми в брака си. Мъжът имал многочислени афери, от младеж бил пристрастен към порнографията. На всичкото от горната страна бил пред банкрут и зад тила си към този момент имал един опит да токсини брачната половинка си. 

Такова грациозно възмездие поради невярност може да спретне единствено Агата Кристи! Свидетел твърди, че в предишното Джеймс е направил опит за самоубийство и е дрогирал Анджела, с цел да й попречи да го избави.  Приятел на семейство Крейг споделя, че Анджела е била необикновен човек, прелестна майка и любяща брачна половинка, която постоянно е подкрепяла мъжа си. Двойката има шест деца, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР