44-годишният психопат от Змеица, който върти бизнес и търговия в

...
44-годишният психопат от Змеица, който върти бизнес и търговия в
Коментари Харесай

10 години зад решетките за психопата, смлял от бой жена си с тенис ракета! Биячът на жени влиза в ролята на дама в затвора

44-годишният умопобъркан от Змеица, който върти бизнес и търговия в Пловдив и преби свиреп жена си с тенис ракета, е напът да влезе в пандиза. Това стана ясно от прокурорския екип на Пловдив.

Съпругата на предприемача е с голям брой счупени ребра, спукан далак, няколко хематоми и спукано тъпанче. Мъжът й обаче не изпитва грам виновност, тъй като счита, че тя му е изневерявала.

Симо Касабов сега се намира в ареста и ще му бъде повдигнато обвиняване, което може да го тикне зад решетките от 3 до 10 години. Това и заслужава, даже му е малко, поради зверството, което извърши.

Бизнесменът – изрод полудял единствено от гледката, че жена му приказва по телефон, който не й е купил той. За него било значимо да го е купил, тъй като в телефоните и на нея, и на децата бил поставил проследяващи устройства.

Това не е първият побой, който Симо нанася над жена си. Преди 4 години тя още веднъж постъпила в болница с голям брой контузии, спомня си лекуващият й доктор, само че тогава споделила, че е паднала по стълбите.

За този случай се разчуло из пандизите в Пловдив и покрайнините и пандизчиите към този момент се канели на Касабов, че ще го „ ощастливят “ при първа опция, само че не с тенис ракета, а с нещо друго.

Бизнесменът – умопобъркан по природа бил експлозивен и непрекъснато се карал с хората. Нямал нито един другар, тъй като непрекъснато налитал на пердах, изключително когато се напиел.

Извергът най-вече обичал да се прави на бияч пред дамите. Тъй като е приключен комплексар, който мъчно ще пребие добре комплициран мъж, си го изкарвал на дамите.

Сега обаче самият той ще има опция да влезе в ролята на дама, когато попадне в ръцете на загорелите пандизчии, шушукат из Пловдив.

Източник: 24 часа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР