44-годишният Пейо Пеев, който беше удушен в автомобил, споделял пред

...
44-годишният Пейо Пеев, който беше удушен в автомобил, споделял пред
Коментари Харесай

Първи коментар на обвинената за убийството в Драгалевци Габриела, тя е на домашния си адрес

44-годишният Пейо Пеев, който беше удушен в автомобил, споделял пред юриста си, че се чувствал обезпокоен в връзката с жена си и нейната майка.

През септември мъжът потърсил правна помощ по делото за бащинството на второто дете на брачната половинка си. На 10 януари написал известие на адвокатката си, че се съмнява, че е бил замаян от жена си и му се губят мемоари. На 18 януари е бил погубен.

. Пред Българска национална телевизия за първи път приказва оставената под домакински арест Габриела.

33-годишната Габриела към този момент е на домашния си адрес, където е под арест. Сама ни отвори вратата на блока, само че когато стигнахме до жилището ѝ отхвърли да беседва с нас.

Българска национална телевизия: Здравейте, Габриела диря.

Габриела: А вие коя сте?

Българска национална телевизия: Аз се споделям Йоана Миланова и съм кореспондент на Българска национална телевизия. Може ли да беседвам с Вас?

Габриела: Не, отхвърлям мнения.

През септември предходната година брачният партньор ѝ Пейо Пеев посетил за първи път адвокатската фирма на юрист Миглена Балджиева.

Поводът - делото за бащинство на второто дете на Габриела. Впоследствие мъжът споделил на юристката, че се усеща обезпокоен. На 10 януари ѝ написал известие, че дни по-рано е бил поканен на среща от Габриела.

" Той е отишъл. Тя е пристигнала с две чаши топъл шоколад и от там нататък той разказва, че не помни дали е изпил цялото количество, не помни по какъв начин се е прибрал, споделя, че на идващия ден не се е чувствал добре, губят му се моменти ", съобщи Миглена Балджиева, юрист на Пейо Пеев.

Пейо се усъмнил, че е бил замаян. Притеснявало го още, че майката лимитира контактите с детето му и през огромни интервали от време не му давала информация за него. Бил уверен, че не е бащата на второто дете.

" Пейо беше изцяло наясно и знаеше, че не е биологичен татко на детето. Той искаше истината да излезе нескрито, беше удостоверил, че ще признае желае на Велико Минков и също по този начин беше изявил предпочитание за осъществяване на ДНК експертиза ", добави Миглена Балджиева.

Каква ще бъде ориста на децата още не е ясно.

" Децата са настанени под грижите на близки и родственици. В момента се усещат спокойни. Те са в сигурна фамилна среда. Тогава, когато в фамилната среда има рецесия, изключително от подобен темперамент, децата по опция да бъдат в близка, най-много в фамилна среда, да не бъдат настанявани в профилирани институции, което преди години беше процедура ", сподели още Иванка Шалапатова, министър на труда и обществената политика.

Възможно е децата да бъдат разграничени едно от друго, само че за момента и това е единствено догадка. Предстои да се вземе решение.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР