43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе осъден на доживотен затвор за

...
43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе осъден на доживотен затвор за
Коментари Харесай

Пиян британски наркоман убил бременното си гадже с нож и тояга

43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе наказан на пожизнен затвор за убийството на бремената си другарка, написа лондонският в. Мирър.

Магистрат от източното британско графство Йоркшир признаха за отговорен подвластния от опиати мъж в ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод. Ужасното закононарушение се е разиграло на Коледа. Хътчинсън и приятелката му Никола Удман (на 39 години) се върнали от рождественска вечеря в дома си. Наркоманът, под въздействие на голямо количество алкохол, заподозря партньорката си, че носи дете от различен мъж. Той я вързал и в продължение на час й нанасял удари с нож и сопа. По едно време мъчителят се е уморил и отишъл да се поддържа с следващата доза амфетамин.

Хътчинсън се е върнал, с цел да продължи с изтезанията, само че неговата жертва към този момент е била мъртва. Едва 11 часа по-късно той се е обадил на полицията.

Съдебните медици са разкрили към 100 контузии, нанесени с тоягата, и 24 прободни рани, осем от които са били в региона на гърдите. Заедно с майка си е починало и нейното дете, а Хътчинсън е бил задържан на 26 декември 2016 година

Заради жестокото двойно ликвидиране британецът ще лежи зад решетките до края на дните си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР