43-годишна жена кла с нож друга, защото ѝ дължала пари.

...
43-годишна жена кла с нож друга, защото ѝ дължала пари.
Коментари Харесай

Кървава баня в Бургас: Жена кла друга с нож пред заведение, свидетели: Шуртеше кръв, пищеше в истерия

43-годишна жена кла с нож друга, тъй като ѝ дължала пари. Нападението е станало към 12.15 часа през вчерашния ден пред заведение “Рос Мари ” в бургаския ж.к. “Братя Миладинови ”. 51-годишна жена от Стамболийски получила няколко прободни рани по двете ръце от своята съгражданка във връзка неуредени финансови взаимоотношения.
Свидетели описаха пред Флагман.бг, че гледката била шокираща. Двете дами се скарали брутално, крещели си, а най-после едната извадила нож и пoсегнала да коли своята позната. Пострадалата била с мъжа си, който скочил да бие нападателката и се наложило да ги разтървават. „ Тези хора са безусловно естествени, живеят в региона и постоянно посещават градинката до учебно заведение „ Братя Миладинови “. Никога не са били нападателни. Ранената жена пищеше в нервност, а от нея шуртеше кръв, помислихме, че умира, нека да е добре “, споделиха очевидците.
Потърпевшата е настанена за лекуване в УМБАЛ – Бургас без заплаха за живота. Извършителката на действието е арестувана, като е конфискувано оръжието, с което е осъществено действието. Работата по случая продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР