43-годишен мъж от Шумен е загинал при тежка катастрофа на

...
43-годишен мъж от Шумен е загинал при тежка катастрофа на
Коментари Харесай

Адско меле на пътя: Мъж загина, а шестима са ранени!

43-годишен мъж от Шумен е умрял при тежка злополука на пътя Пристое- Царев брод – Шумен, покрай кръстовището за кв. " Макак ". Това оповестиха от полицията за Varna24.bg.

Водач на лек автомобил Рено " Талисман " навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал с предна лява част в насрещно движещия се лек автомобил Тойота " Рав 4 ". След удара лидерът на тойотата, 43-годишен мъж от Шумен умрял на място. Екипи на РСПБЗН- Шумен са оказали подпомагане за освобождение на заклещите водачи с моторна хидравлична техника.

В шуменската болница са откарани 30-годишната му брачна половинка и 10-годишното им дете. Жената е с кръвоизлив на бъбрек, а детето с кръвоизлив в стомаха. Водачът на реното, 45-годишен мъж от Шумен, брачната половинка му на 41 години и две деца на 17 и 9 години са откарани в шуменската болница.

45-годишният шуменец е с гръдна и коремна контузия, фрактура на ляв крайник, брачната половинка му е прегледана, открита е травма на гръден панер, след което е освободена. 9-годишното дете е с контузия на крайници, открита рана и луксация, а 17-годишният с травма на бедрото, прегледан и освободен.

Извършен е оглед, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР