41 свидетели и 12 вещи лица ще бъдат изслушани по

...
41 свидетели и 12 вещи лица ще бъдат изслушани по
Коментари Харесай

Разпитват 41 свидетели по дело за убийство от ревност в Столипиново

41 очевидци и 12 движимости лица ще бъдат изслушани по делото против 27-годишния Румен Ангелов от " Столипиново ", упрекнат в убийството на противника си за сърцето на любовница  Митко Иванов. То беше осъществено на 21 декември 2019 година

Процесът ще върви по общия ред и разпитите стартират на 7 октомври. Адвокатът на Ангелов - Красимир Елдъров, разгласи, че прякорите на половината очевидци са комплицирани в обвинителния акт, и изиска той да бъде върнат за преправка, само че съдът отхвърли. 

26-годишният Митко Иванов имал другарка, с която се разделили, и тя почнала да се среща с Румен Ангелов. Митко обаче желал да си я върне. Жената постоянно ходела на посетители на баба си и се засичали с Митко, по този начин се случило и в деня преди убийството. Мъжът й предложил да възобновят връзката си, тя  отказала, той се ядосал и блъснал и нея, и баба й. След това дамата се оплакала на новия си другар.

На идващия ден Митко и Румен се срещнали на пазара на ул. „ Батак “ в " Столипиново ". Започнали да се карат и се сбили. Митко извадил сгъваем нож и наранил Румен. Очевидци се пробвали да ги разтърват, само че Румен съумял да стигне до автомобила си и взел кухненски нож. Подгонил Митко, който се спънал и паднал върху една от сергиите. Румен го настигнал, наръгал го с ножа и Митко Иванов умрял на място от остра кръвозагуба.

Близките на жертвата се конституираха като частни обвинители по делото. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР