41-годишният пациент, който беше спасен след изключително тежка и рискована

...
41-годишният пациент, който беше спасен след изключително тежка и рискована
Коментари Харесай

Спасеният пациент с мозъчен тумор беше изписан от болница “Св. Иван Рилски“

41-годишният пациент, който беше избавен след извънредно тежка и рискована интервенция на мозъчен израстък с тегло над 1 кг. в Клиниката по неврохирургия на болница “Св. Иван Рилски “, в сряда беше изписан от болничното заведение.

От на следващия ден той стартира дейна 20-дневна рехабилитация в профилирано здравно заведение.

“Искам да благодаря на всички хора, които се отзоваха на нашия вик за помощ. Благодарение на дарените от тях средства, в този момент можем да си позволим в действителност качествена рехабилитация. Лекарите са оптимисти, че с доста воля и неизменност Божидар още веднъж ще бъде на крайници “, описа при изписването неговият брат Кирил Етрополски.

Майката на Божидар пък употребява случая да благодари на всички лекари, медицински сестри и санитари в Клиниката по неврохирургия на болничното заведение. “Страхотно се грижеха за нас. Идваха да го ревизират на няколко часа, даже и през нощта. За цялото време, което прекарахме в болничното заведение, единствено един път ми се е наложило да употребявам звънеца, с цел да повикам личния състав “, описа тя.

Въпреки че пациентът последователно се възвръща, процесът ще бъде дълъг. През това време фамилията му ще има потребност от помощ, защото той и брачната половинка му са с увреждания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР