41-годишният боксьор Ангелов е издъхнал от белодробна емболия, според съдебния

...
41-годишният боксьор Ангелов е издъхнал от белодробна емболия, според съдебния
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на боксьора Пламен, намерен мъртъв в блок в Бургас

41-годишният боксьор Ангелов е умрял от белодробна емболия, съгласно правосъдния доктор, направил аутопсията на натрупа му. Припомняме, че преди да почине, той се сбил със своя комшия Мирослав Добрев, с който имали пререкания на заседание на входа, оповестява " Флагман ".

Дали тромбът, който е умъртвил Пламен, се е получил вследствие на побоя, може да каже единствено правосъдният доктор. Белодробната емболия е съществено положение, което съставлява ненадейно задръстване на една от артериите в белите дробове. Артериите са кръвоносните съдове, които придвижват кръвта от сърцето до органите, мускулите и друга тъкан. В по-голямата част от случаите запушването се предизвиква от кръвен съсирек (тромб), зародил в лумена (вътрешните стени) на вена от дълбоката венозна система (дълбока венозна тромбоза). Абсолютно е допустимо такова положение да се получи при безусловно здрав човек след побой, сподели източник от здравните среди.
свързани новини6172преди 2 часа
В формалното известие от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщавата, че сигналът за нещастието е подаден към 19.20 ч. в Четвърто Районно ръководство – Бургас. Подадената информация била за умрял мъж във вх. 3 на бл. 80 в ж. к. " Меден Рудник ".

" Установено е, че това е 41-годишен мъж, живеещ на втория етаж във входа, който към 18.00 ч. участвал на домово заседание, на което сред него и 45-годишния комшия от първия етаж зародил скандал. Двамата излезли на улицата, където се сборичкали. Техни съседи ги разтървали и 41-годишният мъж се качил в жилището си, където на отворена входна врата траял да вика и насочва обиди към съседите си. След към 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на жилището и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас. Извършен е оглед, извършени са голям брой беседи, разпитани са очевидци и е обходен региона за определяне камери за видеонаблюдение. 45-годишният комшия на умрелия, с който същият влязал в спречкване и сборичкване на домовото заседание, е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. "

Пламен Ангелов е някогашен боксьор, само че от леката категория и като цяло бил много слаб, до момента в който Мирослав бил добре комплициран мъж. Според съседи Мирослав преди време работел в силово ведомство – Министерство на вътрешните работи или Министерство на защитата, само че към този момент бил отвън системата.

Майката на Мария Ангелова твърди, че синът й умрял от нанесения побой. 41-годишният е умрял на прага на бащиния си апартамент, а тялото му близо два часа е престояло до вратата за смут на възрастните му родители, за които той се грижел в последните години. Баща му е с висока степен на слепота, а майка му едва-едва се движи.

Пламен е разведен с едно дете – момченце, което живее с някогашната му жена в чужбина, разкриха наши източници. В последно време той работел в областта на строителството, само че е прочут и на полицията.

За съседа му Мирослав информацията е нищожна. Твърди се, че работи в един от пристанищните оператори. Съпругата му Теодора била касиер на вход 3 на блок 480 в ж.к. “Меден рудник “. Има едно дете.

Полицаи водиха Мирослав Добрев с патрулен автомобил и по неофициална информация му е натрапен 24-часов арест.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР