41-годишна учителка-асистентка флиртувала с ученик със специални нужди, опитвайки се

...
41-годишна учителка-асистентка флиртувала с ученик със специални нужди, опитвайки се
Коментари Харесай

Скандал: 41-годишна учителка прелъстява дете със специални нужди, каза му, че е вкусно и го опипа

41-годишна учителка-асистентка флиртувала с възпитаник със специфични потребности, пробвайки се да го целуне и да го опипа по крайници в английския град Суиндън. Сюзън Айрес карала младежа, измъчен от боязън, да си смъкна блузата по време на физкултура и държала ръката му на учебна екскурзия по време на 1-месечната им връзка, съобщи DailyMail. Учителката даже споделила на 17-годишния възпитаник: " Ти си секси и си доста апетитен ".

Сюзън писала смс-и до младежа с текст: " Обичам те ". Ученикът споделил на полицията, че трябвало да спре да играе Playstation, тъй като тя му пишела пъклен постоянно.

По време на учебната екскурзия учителката се пробвала да целуне момчето по устните и го докосвала по краката, обявиха прокурори. Момчето признава, че на няколко пъти е мислел за самоубийство, тъй като не можел повече.



Младежът бил много уплашен, с цел да каже на другите учители, само че те в последна сметка разкрили палавите действие на госпожа Айрес.

По думи на експерти учителката е имала проблеми и по тази причина се е държала по този начин. Тя е била в сложен прочувствен миг, защото се била разделила неотдавна със брачна половинка си. По-късно те още веднъж се събрали.

На палавата Сюзън й била връчена 12-седмична присъда за отнемане от независимост и бе вписана в регистъра на половите престъпленици за седем години. Тя бе наказана и на 80 часа публично потребен труд.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР