41-годишен мъж, добре познат на служителите на реда и осъждан,

...
41-годишен мъж, добре познат на служителите на реда и осъждан,
Коментари Харесай

Полицията във Варна задържа крадци и наркопласьори

41-годишен мъж, добре прочут на чиновниците на реда и осъждан, е арестуван вследствие на подхванати незабавни полицейски дейности. Според събраните досега данни, в сряда варненецът е проникнал в под земята гараж, находящи се в централната част на града. От там е откраднал велосипед и прахосмукачка.
След като мъжът е хванат от чиновниците на Първо районно управление (на МВР), по случая е формирано досъдебно произвеждане и събраните материали са предадени на прокуратурата.Същата орис е сполетяла и различен варненец – 27-годишен, също прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан, който в понеделник е откраднал спиртни питиета, от супермаркет. Светкавичната реакция на екип на Първо районно управление (на МВР) е довела до определяне на причинителя и задържането му за период до 24 часа.
Полицията задържа и двама наркопласьори. Първият от тях е останал в ареста 24 часа. Той е на 32 години и откакто е бил тестван от чиновниците на реда от Четвърто районно управление (на МВР), у него била открита суха, тревиста маса. Според експертната информация, наркотичното вещество е марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане, а материалите са предадени на прокуратурата.
В сряда, в границите на профилирана полицейска интервенция, на чиновниците на Трето районно управление (на МВР), е арестуван 31-годишен варненец, прочут на полицията и осъждан. Служителите на реда са намерели в жилището му електронна везна, пари, 71 бр. пликчета с метамфетамин, 16 бр. пликчета с марихуана и 2 бр. полиетиленови торбички с хероин. Веществените доказателства са конфискувани и приложени към формираното досъдебно произвеждане. А нарушителят е арестуван с полицейска мярка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР