41-годишен баща бе признат за виновен в това, че в

...
41-годишен баща бе признат за виновен в това, че в
Коментари Харесай

Във Варна осъдиха баща, който не изплатил над 11 000 лв. издръжка на дъщеричката си

41-годишен татко бе приет за отговорен в това, че в интервала от м. юни 2017 година до края на м. май тази година, откакто е бил наказан с влезнало в действие решение по гражданско дело на Районен съд – Варна, да устоя своя низходяща – щерка си, умишлено не извършил това си обвързване за повече от две месечни вноски – общо 72 месечни вноски.
Подсъдимият е трябвало да заплаща ежемесечна прехрана на малолетната си щерка, която живеела с нейната майка и легален представител в чужбина, само че заради безучастие и неплащане на избраните вноски от негова страна, общата стойност на задължението му за интервала възлиза на 11100 лв.. Деянието е закононарушение по член 183, ал.1 от Наказателен кодекс.
С присъда, състав на Варненския областен съд наложи на 41-годишния обвиняем наказване „ пробация “. В продължение на 8 месеца той следва да извършва две пробационни ограничения – наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, както и да организира периодически срещи с пробационен чиновник за същия период. 15-дневен е срокът за обжалване на присъдата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР