40-годишният мъж оставя брат и баща сами броени дни преди

...
40-годишният мъж оставя брат и баща сами броени дни преди
Коментари Харесай

Село Коняво скърби за Андрей, загинал по време на лов

40-годишният мъж оставя брат и татко сами броени дни преди коледните празници

Цяло кюстендилско село оплаква трагично загиналловджия. Андрей Соколов е раздран от кучета в Конявската планина по време на ловджийски излет.

Денят е неделя - 11 декември. 40-годишният мъж е отмора и взема решение да се отдаде на обичаното си занимание - лова. Наскоро си е купил нова пушка и щастливо кръстосва горите към дома си. За зла неволя това се оказва последното му излизане за отстрел на диви животни.

" Не знам какво тъкмо е станало. Чух, че е желал да разтърве кучета. Голяма покруса! Страшно слънчево момче, доста скърбя ", споделя пред кметицата на село Коняво Даниела Божилова.

След подаден сигнал на 112 за прострелян мъж местопроизшествието е посетено от дежурна полицейска група с присъединяване на чиновници от отдел " Убийства " под управлението на дежурен следовател. Униформените откриват пострадване по натрупа от дясното рамо в посока шията. От мястото на нещастието е конфискувана ловната пушка, както и откритите движимости на ловеца.

" В момента тече разследване. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Кюстендил. Извикани са хора за разпит. Тепърва следва да бъде открито какво тъкмо е станало. Мнението на специалистите ще е от ключове значение ", безапелационни са пред вестника от Министерство на вътрешните работи - Кюстендил.

До момента са разпитани участници в лова. Трупът на Соколов е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. След това тялото на Андрей е върнато в дома му при татко му и брат му.

" На никого не поисквам такова нещо. Просто него го няма. Много положително дете беше. Имаше толкоз откровен смях. Тъжното е и че майка му умря преди две години. Жестоко е. Бях при него. Много негови другари минаха. За всички е потрес ", добавя Божилова.

Андрей е заровен през вчерашния ден, като на опелото участва цялото село. Никой не може да повярва каква покруса сполетява фамилията, и то броени дни преди коледните празници.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР