40-годишен мъж от Варна беше осъден от Районния съд за

...
40-годишен мъж от Варна беше осъден от Районния съд за
Коментари Харесай

16 месеца затвор за педофил от Варна, блудствал с 11-годишно момиче

40-годишен мъж от Варна беше наказан от Районния съд за осъществени от него блудствени дейности на 13 ноември 2022 година по отношение на 11-годишно момиче.

Отсъденото наказване е 16 месеца отнемане от независимост, което следва да бъде изтърпяно при първичен общ режим, оповестиха за Moreto.net от съда.

Подсъдимият бе приет за отговорен, че към обяд на тази дата последвал малолетното дете, което се прибирало във входа на блока си и на стълбището сред етажите направил с него дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление. Потърпевшото момиче се стресирало, хукнало по стълбите и незабавно споделило на майка си какво се е случило. Двете дружно излезли на открито и близо до жилищния блок детето съумяло да разпознае и уточни причинителя, който по-късно по подаден сигнал бил хванат от органите на реда.

Делото бе прегледано в процедура на съкратеното правосъдно разследване, с признание на виновността от подсъдимия и съкращаване с 1/3 на избраното наказване. Така за осъщественото блудничество, Районният съд във Варна наложи на 40-год. обвиняем наказване от 16 месеца отнемане от независимост, което следва да бъде изтърпяно при първичен общ режим. Той бе наказан още да заплати на потърпевшата сумата от 8000 лева като обезщетение за претърпените неимуществени вреди в следствие от действието, ведно със законната рента. В негова тежест са също разходи по делото и държавната такса върху почетения цивилен иск.

Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период пред Окръжен съд - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР