40-годишен мъж от лознишкото село Трапище уби жената, с която

...
40-годишен мъж от лознишкото село Трапище уби жената, с която
Коментари Харесай

Мъж от Трапище уби жена си в Търговищко

40-годишен мъж от лознишкото село Трапище умъртви дамата, с която живеел на фамилни начала – оповестяват от ОДМВР-Търговище.
Това се е случило през вчерашния ден, 26 юни, към 22,16 ч в къща в с. Макариополско, община Търговище. 40-годишният Хр.М. от Трапище е нанесъл с нож прободна рана в региона на сърцето на 32-годишна жена, също от Трапище, с която живеели на фамилни начала. В резултат дамата е умряла.
Извършен е оглед на местопроизшествието от оперативно-следствена група. Трупът на дамата е откаран в МБАЛ-Търговище за аутопсия. В РУ-Търговище не престават процесуално-следствените дейности по документиране на закононарушението. Около два часа след приемане на сигнала за незаконното действие причинителят на закононарушението е открит от полицейски чиновници в друга къща в Макариополско и е арестуван в РУ-Търговище за период до 24 часа.
По случая е стартирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателния кодекс по разказа на РУ-Търговище.
От Апелативна прокуратура-Варна допълниха по-късно, че мъжът е притеглен от Окръжна прокуратура-Търговище като обвинен за ликвидиране, осъществено преднамерено, след което е арестуван за период до 72 часа. Окръжната прокуратура в Търговище ще изиска от съда той да бъде арестуван с най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража.
От Апелативна прокуратура допълниха, че 40-годишният обвинен е отишъл в дома на родственици на дамата, с която живеел на фамилни начала. Повод за късата им разлъка бил скандал посред им, след който 32-годишната Л.Х. напуснала общия им дом в Трапище. Мъжът влезнал в дома на роднините й, видял съжителката си, от която има дете, и я намушкал с нож в сърдечната област, с което предизвикал гибелта й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР