40 е новото 20. Това е име на телевизионен сериал,

...
40 е новото 20. Това е име на телевизионен сериал,
Коментари Харесай

Известни жени, които стават майки след 40

40 е новото 20. Това е име на ефирен сериал, което обаче е основано на действителността.

Благодарение на напредъка на медицината дамите могат по-спокойно да гледат напред. Но има явления, като актрисата Сюзан Сарандън, които на 72 години наподобяват с най-малко 20 години по-млади, и то без да са злоупотребявали с естетичната хирургия.

 Снимка 310903

Звездата ражда трите си деца на много късна възраст. И то откакто цялостен живот е живяла с диагнозата на лекарите, че не може да зачене по натурален метод. Поради тази причина актрисата не е употребила защитни средства и забременява изненадващо с първото си дете на 39 години. След това - на 42 и 45 ражда още две деца. Днес, на 72, актрисата е образец за това, че възрастта е просто обществен фатализъм.

 Снимка 290872

Дженифър Лопес е на 48 години , само че неотдавна разгласи, че е новото момиче на марката GUESS. Ето че и тук латино дивата поставя в дребния си джоб 20-години по-млади от нея хубавици. Лопес е майка на две деца - на 38-годишна възраст тя зачева близнаците си посредством метода ин витро.

 Снимка 327131

Кели Престън (55) е брачната половинка на Джон Траволта. Тя забременява с втория си наследник на 47-годишна възраст. Година по-рано обаче фамилията претърпява ужасна покруса. При случай в дома им умира първородният им наследник Джет. Затова в този момент Престън споделя за дребния Бенджамин, че е благословия.

 Джон Траволта напомня за мъртвия си наследник с трогателна фотография
Джон Траволта напомня за мъртвия си наследник с трогателна фотография

Детето му, което умря преди 7 години, беше аутист

 Снимка 319398

49-годишната певица Селин Дион е майка на 7-годишни близнаци от починалия си брачен партньор Рене Анжелил. Дион не крие, че е прибегнала до метода ин витро, с цел да забременее.

 Снимка 312795

Холи Бери е още една холивудска актриса, на която годините въобще не й личат. 52-годишната звезда става майка за първи път на 41, а за втори на 47, което е било огромна изненада за актрисата. Тя споделя, че си е мислела, че към този момент е в климактериума, когато се е появило бебето.

 Снимка 311588

Гуен Стефани (48) наподобява тъкмо като преди 20 години. Певицата живее нов живот с обичания си Блейк Шелтън, а съгласно сведенията двамата работят за бебе. Иначе Гуен има трима сина от предходния си брак, които ражда на 40 и на 44-годишна възраст.

 Снимка 315776

Слама Хайек (51) постоянно е желала деца, само че е имало медицински аргументи това да не се случи, до момента в който е била по-млада. Ето че с помощта на медицината Салма става майка на 41 години. Актрисата споделя, че щерка й е била щастлива да се роди, откакто тя е над 40, тъй като тогава е била способна да й даде всичкото внимание, на което е способна.

 Снимка 308616

Поп кралицата Мадона ражда щерка си Лудрес на 36 години, а синът й Роко се появява на бял свят, когато певицата е на 41. Впоследствие Мадона осиновява още две двойки близнаци от Малави, Африка. Тя споделя, че майчинството я е трансформирало изцяло.

 Снимка 269617

Марая Кери става майка на 41 години. Тя има тежка бременност с близнаците, които зачева ин витро от някогашния си брачен партньор Ник Кенън.

 Снимка 293160

Подобно на Сюзан Сарандън, Моника Белучи също е знаела, че не може да има деца, само че изненадващо забременява на 39-годишна възраст. " Заченах в идеалния миг от живота ми ", споделя красивата италианка. На 44-годишна възраст Моника ражда втора щерка от френската кинозвезда Венсан Касел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР