4-ят слънчев ден е време, в което може да се

...
4-ят слънчев ден е време, в което може да се
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Днес може да загубите всичките си пари, не правете това!

4-ят безоблачен ден е време, в което може да се борите за правдата, защитавайте достойнството и достолепието на другите хора! Оказвайте помощ на близки, другари или просто познати, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без непотребни пристрастености и страсти, в границите на закона, прибавя тя.

„ Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата! Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен доста да промени живота ви! Добър ден за начало на нови перспективни каузи. Денят се смята за тежък и под напрежение. Рискът е благородно дело и е оневинен в този момент. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество! “, предизвестява астрологът.

„ Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни надпревари и за занимания с бойни изкуства. Удачен ден единствено за нови инициативи, само че не е за довеждане докрай на остарели каузи. Това е ден на разногласията – може да потвърждавате до край своята справедливост. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Може да отидете в болница или старешки дом и да помагате на болните и възрастните хора, както на близки и познати. Добре е да се купуват и носят железни произведения и полускъпоценни камъни – те служат за отбрана “, изяснява Ивелина Пенчева.

„ Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливия случай самичък да пристигна. Не би трябвало през днешния ден да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева! Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности! Избягвайте да пишете писма в този ден! “, поучава астрологът.
„ Не се предлага да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелан “, прибавя тя.

В облеклото се придържайте към розовото и аленото. Избягвайте зеленото “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете дейни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, значи, че скоро ще се избавите от това, което ви стопира. Зелена трева и въобще всякаква зеленина – горест, неуместност. Вода – злословия. Лошо е да се видите в огледало “, прибавя астрологът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР