4-тият сезон на Наследниците“ наистина предлага шокиращи изненади, както бяха

...
4-тият сезон на Наследниците“ наистина предлага шокиращи изненади, както бяха
Коментари Харесай

10 сериала, които ще ви разбъркат ума като Наследници

4-тият сезон на „ Наследниците “ в действителност предлага шокиращи изненади, както бяха дали обещание основателите му, и последния излъчен епизод доближи нов връх на гледаемост. Какво ще се случи във фамилия Рой след гибелта на Логан Рой и кой ще го наследи, следва да забележим, само че е ясно, че ще е най-безмилостният. Битките за превъзходство,  неразбираеми връзки с мъждив и неразбираем край не престават, както и покупко-продажбите със същата неразбираема орис, а това прави прави сериала още по-интригуващ. 

И до момента в който чакаме края на този финален сезон на сериала, който съгласно критиците е прецизна композиция от комедия и безмилостна драма, ви предлагаме 10 заглавия, които също ще ви разбъркат мозъка с живота на тези, които имат пари, доста пари. 

Стълбището (The Staircase)

“Стълбището “ и „ Наследниците “ са много разнообразни, само че има задоволително общи неща. Базиран на действителна история и  действителен престъпен случай, сериалът наблюдава живота на Майкъл Питърсън (Колин Фърт), публицист, неговото семейство и подозрителната гибел на брачната половинка му Катлийн Питърсън (Колет), случила се на 9 декември 2001 г. в Северна Каролина. Той е обвинен в убийството на жена си, откакто тя е открита мъртва на стълбището в дома им. Поредицата наблюдава процеса, присъдата и възможното освобождение на Питърсън.

Минисериалът ненапълно елементарна фамилна драма с редуващи се любвеобвилни и напрегнати връзки, които всичките пет деца на Питърсън имат с татко си. Той принуждава всяко дете да се бори с желанието си да остане предан и желанието си да научи истината. Същата теза я има и в „ Наследниците “ - от разногласието сред братята и сестрите до метода, по който всички деца в разнообразни моменти се отдалечават един от друг  в опит да угодят на татко си.

Гледайте по HBO



" Йелоустоун "

„ Йелостоун “ е нещо като „ Наследниците “, само че с повече каубойски шапки. Зъл, само че всесилен татко (в ролята е Кевин Костнър) и неговите към този момент пораснали деца се борят с офанзивите против тяхната империя, като в същото време имат свои фамилни вътрешни борби. Източникът на благосъстояние на семейство Дътън е друг от този на семейство Рой – те държат най-голямото ранчо в Америка, само че сериалът преглежда по сходен метод вредите, които несъразмерното благосъстояние може да нанесе на душата на индивида.

" Милиарди "

За „ Милиарди “ споделят, че е „ Наследници ", само че с повече Джамати “ и въпреки това да е смешка, тези два сериала постоянно се бъркат един с различен. Донякъде с право, тъй като и двете са драми, а действието се развива в Ню Йорк, героите са високопоставени персони, захласнати от фикс идея за пари. Приликите обаче свършват дотук.

След персоналните и професионални спорове на американския областен прокурор Чък Роудс (Пол Джамати) и мениджъра на хедж фондове Боби Акселрод (Деймиън Луис), „ Милиарди “ се приема като доста по-малко сериозен от „ Наследници “, като се обръща внимание глупостта на героите, на които се позволява  парадират със благосъстоянието си.  



Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР