4 бона глоба за ТИР в гетата. Солени санкции за

...
4 бона глоба за ТИР в гетата. Солени санкции за
Коментари Харесай

4 бона глоба за ТИР в гетата


4 бона санкция за ТИР в гетата. Солени наказания за водачи, които минават през рискови квартали. Солената глоба оповестиха от компания за битова козметика на водачите си снабдители, в случай че минат през рисков квартал, научи „ Телеграф “. В регионите на столицата, в които има доста противозаконни постройки и нараснала престъпност, стопираха и доставките на мебели. Става дума за „ Христо Ботев “, „ Филиповци “ и други

„ Забранено ни е да минаваме през ромските махали в столицата, тъй като има заплаха от кражби. Тежкотоварните камиони се движат извънредно постепенно там поради легналите служители на реда и ограничаването на скоростта. Това подготвя към обири от страна на локалните “, описа чиновник на сдружение за препарати и битова козметика, поискал анонимност. Глобата за нарушение на това въведено предписание е 2000 евро. Работникът добави, че шефовете му разрешават да мине откъдето си изиска, даже по заобиколен маршрут и да навърти повече километри, стига да не е през въпросните региони.

Отказ да обслужват тези квартали дават и доста компании за мебели. „ Не вършат доставки на маси, шкафове, мека мебел, за каквато и сума да е “, описаха осведомени. Някои таксиметрови компании също странят от „ Христо Ботев “ до летището и „ Филиповци “ и „ Факултета “ до „ Овча купел “, макар че доста таксиметрови водачи в действителност живеят там. От известна компания за частен транспорт описаха, че пренебрегват позвъняванията от сходни региони. „ Скоро имахме повикване от жена, която работи в баничарница в квартал „ Дружба “ и трябваше да я закараме до такава степен от квартал „ Христо Ботев “. Докато аз бях в придвижване, никой сътрудник не откликна на сигнала. Може по-късно някой да я е качил “, описа водач на такси. Според негови сътрудници това е незаслужено, само че поради честите произшествия, които стават в тези региони, доста компании отхвърлят да ги обслужват.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР