39-годишен учител е бил многократно изнасилен от банда жени, които

...
39-годишен учител е бил многократно изнасилен от банда жени, които
Коментари Харесай

Отвлечен, изнасилен и захвърлен край пътя от ... 3 жени

39-годишен преподавател е бил неведнъж изнасилен от тайфа дами, които го отвлекли от автобусна спирка, откакто го упоили, оповестява полицията в Зимбабве.

Случката е станала в град Макони, където мъжът по-късно е бил пренебрегнат край пътя с пострадвания и контузии, породени от трите полови насилнички, част от незаконна тайфа за кражба на "качествена сперма ", оповестяват локалните издания, представени от английския таблоид Daily Express.

Мъжът бил настанен в болница с засегнати гениталии, а след обширен обзор лекарите разкрили и други признаци на полово принуждение.

Полицията се пробва да открие трите дами, част от незаконната скица за кражба на сперма, която причаквала и други жертви като ги изнасилвала и по-късно продавала отнетото под формата на "амулет за шанс ".

39-годишният преподавател разказал пред чиновниците на реда, че дамите му предложили да го закарат с колата си, а по-късно му предложили пиво, в което имало упойващи субстанции, от които той изпаднал в безпомощно положение.

Жертвата се събудила на идващия ден без пари и с рани по гениталиите си.

Жените поискали да вършат секс с него, само че той отказал. Тогава го заплашили с револвер и той се подчинил като още веднъж бил замаян.

По-късно учителят се свестил на пътя, където го намерили инцидентни минувачи и го откарали в болница.

Подобен случай имаше и в края на февруари, когато група от 4 дами отвлече и изнасили различен преподавател по същата скица.

Така наречените "крадли на сперма " се появяват в страната през 2011 година Тогава те нападали своите жертви по пътя сред градовете Гуру и Хараре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР