39-годишен дрогиран моторист се опита да избяга от полицейска проверка

...
39-годишен дрогиран моторист се опита да избяга от полицейска проверка
Коментари Харесай

Полицаи стреляха по дрогиран моторист, той се блъсна в паркирани коли

39-годишен дрогиран моторист се опита да избяга от полицейска инспекция в Плевен, а униформените откриха пукотевица със стоп патрони по него. След това водачът се е блъснал в две паркирани коли, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 Тираджия се опита да прегази гранични служители на реда на Виж още

Снощи, малко след 20 часа, на кръгова връзка посока " Индустриална зона " служители на реда подали светлинен и звуков сигнал на лидер, управлявал мотоциклет " Ямаха " и возещ се пасажер. Мотоциклетистът не се подчинил и траял придвижване към село Опанец. На изхода на селото, в посока Долна Митрополия, след потребление на стоп патрони от служител на реда, мотористът се блъснал в два паркирани леки коли.

Установена е самоличността на лидера - 39-годишен, и 36-годишния пасажер, и двамата от Плевен. Те са превозени в Центъра за незабавна здравна помощ в Плевен, където са диагностицирани с леки пострадвания.

Пробата на моториста за опиати е дала позитивна реакция за съществуването на метамфетамин и метадон. Издаден е ваучър за здравно проучване, като нарушителят в наличието на лекарски екип е отказал да даде кръвна проба. След осъществена информация в база данни на Министерство на вътрешните работи е открито, че той е недееспособен.

Двамата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР