''Съгласих се да бъде кандидат за народен представител от ПП

...
''Съгласих се да бъде кандидат за народен представител от ПП
Коментари Харесай

Кандидатът за депутат доц. Мангъров: COVID се използва за ограничаване на свободите

''Съгласих се да бъде претендент за депутат от Политическа партия АБВ, не тъй като желая да влизам в политиката или Народното събрание. Ако аз в действителност желаех да направя това, щях да вляза в ГЕРБ, Движение за права и свободи или при Слави Трифонов. Аз съм с Политическа партия АБВ, тъй като съгласно мен те са от моята страна на бариерата, от другата страна. Те бяха единствените, които се опитваха да обяснят цялата тази обстановка и какви неща ни заплашват. Това съобщи инфекционистът доцент Атанас Мангъров в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ", излъчващо се по телевизия Евроком.

" Според мен най-страшното не е самият Коронавирус, а че той се употребява за едно ужасно ограничение на свободите, на правата. И то освен душевен, а и политически, стопански. Навсякъде по света на всеки либерал коронавирусът му идва дюшеш. В Испания няма Каталуния и самостоятелност, във Франция няма жълти жилетки, във Англия няма Брекзит - има единствено ковид ", сподели още той.

" В клиниката, за която давам отговор, в която има 90 кревати, единствено 6 са заети. И аз се чудя какво да върша, тъй като ми е скучно. Ходя при децата, тъй като там има фактически заболели. Това, което не съумяха да създадат в Швеция, само че не съумяха и на никое място по света, е да спасят възрастните хора, които са в обществените институции, които имат потребност от сериозна отбрана, което значи там да няма текучество на хората, които ги обслужват, тъй като когато един идва, а след няколко часа различен, шансът да се вкара инфекцията е огромен. Те не съумяха в този аспект на епидемията, само че във връзка с всички останали те постъпиха най-разумно от цяла Европа ", добави доцент Мангъров.

''Новият вид на ковид не се засича от PCR тест, а посредством генно секвениране, което е комплициран механически развой. Дори във Англия се прави на малко места и по-рядко. За него се споделя, че не провокира по-тежко заболяване, само че в това време дава по-висока смъртност при хората над 65-годишна възраст. Казва се, че при 1000 болни при остарелия вариант е имало късмет 10 души да загинат, а при новия 13. Не е ясно по какъв начин са открити тези числа и ми се костват като приказки на едро. Не се споделя какви проучвания са направени'', разяснява инфекционистът.

" Казват още, че първичната ваксина работи и против новия вариант. Това значи, че двата разновидността имат еднакъв антигенен градеж, което би трябвало да значи, че хората, които са преболедували остарелия вариант и имат антитела и изобщо имунен отговор против него, не би трябвало, а и те фактически не се разболяват от новия вариант. Тоест, каква е разликата сред остарелия и новия вариант? Още повече те споделят, че новият вариант се популяризира доста бързо и ще довърши започнатото, с малко помощ от имунизациите, ще докара до по този начин наречения групов имунитет от 70% ", добави той.

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР