''ГЕРБ всеки ден ни отдалечават от Европа. С еврофондовете Европа

...
''ГЕРБ всеки ден ни отдалечават от Европа. С еврофондовете Европа
Коментари Харесай

Нинова: Парите на Европа са в къщи и апартаменти на управляващите

''ГЕРБ всеки ден ни отдалечават от Европа. С еврофондовете Европа дава пари на България за да настигнем стандарта на развитите страни. Оказва се, че тези пари не са отишли по предопределение, а в ръцете на ръководещите – къщи, жилища.'' Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред бТВ.

Тя акцентира, че в Европа гледат на ръководещите като на хора, които са взели европейските пари за себе си.

"Трябва да има европейска прокуратура и нека госпожа Кьовеши бъде определена за европейски прокурор, тъй като тогава харченето на европейски средства ще се следи от Европейската прокуратура и ще има правдивост. Националните органи да наблюдават изразходването на националните средства в страната “, сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.

Според нея няма по какъв начин, даже в европейски избори, да не се разискват вътрешно национални въпроси. „ България е част от Европа и тези тематики са част от европейските политики. Няма по какъв начин да не обсъждаме корупция, откакто Европа ни дава тежка оценка, че сме най-корумпираната страна. Няма по какъв начин да не обсъждаме приходи, откакто сме най-бедната страна. Няма по какъв начин да не обсъждаме независимост на медиите, откакто пристигнаха доста тежки оценки от Европа и сътрудници “, безапелационна е Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР