38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отново се изправиха

...
38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отново се изправиха
Коментари Харесай

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари още веднъж се изправиха пред вълна социална рецензия. Това се случи поради безумно нагла постъпка от тяхна страна.

Херцозите на Съсекс, които се отделиха от английското кралско семейство, с цел да са „ самостоятелни “, провокираха стихия от страсти около Мегзит.

Чутовен скандал сред Хари и Елизабет II поради Меган изплува нескрито СНИМКИ



Докато Острова се тресеше поради решението на Меган и Хари те взема сина им Арчи и от Англия се реалокираха в Канада, а по-късно в Съединените щати.

И към днешна дата херцозите на Съсекс интензивно вземат участие в благотворителната активност.

Така неотдавна изпратиха писмо до благотворителната Street Games, която се намира във Англия и оказва помощ на деца от фамилии в неравностойно състояние да спортуват.

В писмо двойката благодари на организацията, че е помогнала на Hubb Community Kitchen, която е под патронажа на Меган. Херцозите на Съсекс споделят, че са доста разчувствани от това по какъв начин организациите се сплотиха по време на пандемията на ковид.

Принц Хари с нечовечен удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Точно това писмо обаче провокира вълна от отрицателни реакции против Меган и Хари. Оказа се, че даже и след Мегзит те нарушават доста значима възбрана и освен – наглеят безумно.



Но каква е невиждано нахалната постъпка от страна на Меган и Хари, която лъсна от писмото, ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР