37-годишният Иво А. е мъжът, който бе наръган с нож

...
37-годишният Иво А. е мъжът, който бе наръган с нож
Коментари Харесай

Изплуваха подробности около клането на пъпа на Търново!

37-годишният Иво А. е мъжът, който бе наръган с нож в събота в центъра на Велико Търново. Кървавият екшън се разигра на улица „ Васил Левски ” пред погледа на десетки инцидентни минувачи, оповестява " Борба ".

По информация на източници на изданието, към 13:30 часа нападателят и потърпевшият се срещнали на централната улица в града. Наръганият вървял дружно с жена си и детето им, когато внезапно сред двамата мъже прехвърчали искри, разменили си заплашителни реплики, след което единият извадил нож и наръгал съперника си Иво А. в гърба.

Раненият се обърнал и му отвърнал също с удар, само че паднал на земята от болежка. Жена му почнала да крещи за помощ, а в този миг нападателят избягал. По думите на очевидци, причинителят на престъпното действие бил цялостен, на възраст към 35 години, облечен със синя тениска и къси панталони.

Свидетел на случая алармирал на телефон 112 в 13:40 часа. На мястото идват екип на Спешна помощ и полиция. Медиците транспортирали 37-годишния мъж в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов” и незабавно е стихотворец от дежурните в Спешно поделение.
Няколко часа по-късно Иво А. бе настанен в Първа хирургия на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов”, а медиците са безапелационни, че няма заплаха за живота му.

Отворената порезна рана на гърба на потърпевшия е обработена и до два дни ще бъде изписан от болничното заведение.

Полицията бе отделила региона на мястото на престъплението до късния следобяд в събота. По случая тече следствие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР