37-годишната Чопра, която е бивша "Мис Свят" и стана звезда

...
37-годишната Чопра, която е бивша "Мис Свят" и стана звезда
Коментари Харесай

Приянка Чопра и Ник Джонас са най-добре облечените знаменитости

37-годишната Чопра, която е някогашна "Мис Свят " и стана звезда в Холивуд и Боливуд, и 26-годишният Джонас оглавиха годишната ранглиста на "Пийпъл " за най-добре облечените звезди, която включва също актрисата Били Портър, тенисистката Серина Уилямс, както получилите самопризнание в предходни ранглисти за жанр Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

"За пръв път имаме мъж или двойка в челната десятка на класацията - съобщи журналистът Андреа Лавинтал от сп. "Пийпъл ". - И двамата обаче го заслужават. Джонас не е просто някой, облечен в смокинг и застанал до нея на аления килим. Може да се каже, че двамата радват еднообразно света на модата. "
10
Приянка Чопра, звездата от сериала "Куантико ", се омъжи за най-малкия от тримата братя Джонас в Делхи през декември м.г. Приянка и Ник са измежду привличащите най-голямо внимание двойки в света. Лавинтал възхвали Чопра и Джонас, че имат друг жанр в облеклото и носят дрехи на разнообразни фешън дизайнери, само че постоянно са добре облечени.

49-годишната Портър, която бе номинирана за премия "Еми " за ролята си в сериала "Поза ", бе оповестена за "рушител " в топ 10 на класацията. Актрисата притегли вниманието върху себе си посредством симбиоза на мъжки и женски тоалет. Ексцентричният хибрид е дело на дизайнера Кристиан Сириано. Става дума за тоалета, който тя носи на церемонията за премиите "Оскар " през февруари. Тоалетът бе изискан в горната си част като фрак с папийонка, а в долната си част като необятна рокля от черно кадифе. Били смая и с появяването си на благотворителния бал на музея "Метрополитън " през месец май, когато бе облечена като древноегипетски господ със златни крила.
10
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР