36-годишна жена е била блъсната от моторист, който след инцидента

...
36-годишна жена е била блъсната от моторист, който след инцидента
Коментари Харесай

Мотоциклет блъсна метачка и избяга

36-годишна жена е била блъсната от моторист, който след случая избягал. Пътното произшествие е станало през вчерашния ден към 13.40 часа на кръстовището на улиците " Васил Друмев " и " Любен Каравелов ", оповестиха от варненската полиция.

Жената се намирала на пътното платно и работела, когато била ударена от мотоциклета. Вследствие на случая потърпевшата е получила разкъсване на връзка на дясната ръка. Била е прегледана и освободена за домашно лекуване.

46-годишен варненец пострада след конфликт на два велосипеда в Морската градина. Инцидентът е станал към 17.25 часа. Пострадалият блъснал другия колоездач по време на придвижване. Получил е контузни пострадвания.

47-годишен съветски жител е засечен пийнал зад кормилото на лека кола „ Крайслер ”. Солидно почерпеният водач бил открит при обслужване на ПТП с материални вреди на бул. " Народни будители " в кв. ”Аспарухово ” към 19.30 часа нощес. Тестът с дрегер отчел 2,75 промила в издишания въздух. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Случаят е докладван на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР