35-годишният банскалия, който свали гръцкото знаме на пристанището в Кавала

...
35-годишният банскалия, който свали гръцкото знаме на пристанището в Кавала
Коментари Харесай

Настаниха в психиатрия в Благоевград, банскалията, който свали гръцкото знаме на пристанището в Кавала и после избяга у нас

35-годишният банскалия, който смъкна гръцкото знаме на пристанището в Кавала и провокира величествен скандал е настанен в психиатрия. Мъжът беше арестуван от българските управляващи, откакто осъществя ПТП на границата у нас, счупвайки бариерите от гръцка и българска страна.

Според източници на Struma. com по време на ареста му той се държал извънредно несъответстващо, тестван е за алкохол и опиати, само че пробите са били чисти от сходни вещества. Със съдействието на родителите си и близки той е преведен в психодиспансера в Благоевград, до момента в който в Драма, са формирани преписки от районно управление (на МВР) Драма за рисково шофиране и нанасяне на вреди на публично имущество.


Припомняме, че в петък на пристанището " Апостолос Павлос " в Кавала, банскалията, е свалил гръцкото знаме и е сложил българското с думите „ Тук е България! “,след което вдигнал вманиачен скандал,обявявайки, че тази територия не е гръцка, а българска.

Мъжът е бил задържан и притеглен като обвинен, след което е освободен със възбрана да напуща страната.
Той обаче не е спазил наложената му мярка и е тръгнал към България. В региона на Драма след проведени издирвателни мероприятия е основана полицейска обсада, през която мъжът минал с лекия си автомобил, на който са били свалени номерата. Последвала гонка, само че той съумял да премине границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден - Ексохи " и влезнал в България, където е аварирал и арестуван. Има данни, че дни преди случая в Гърция е правил луди кавги и в Добринище, откъдето е майка му.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР