35-годишен видинчанин е заподозрян в извършването на палеж, съобщиха от

...
35-годишен видинчанин е заподозрян в извършването на палеж, съобщиха от
Коментари Харесай

Огнен ад! Две сгради, животни и кола изгоряха след умишлен палеж

35-годишен видинчанин е обвинен в осъществяването на палеж, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Огненият пъкъл се разгорял към 20 часа на 17 февруари. Пламналя сграда в частен парцел на улица „ Редута “. Местен гражданин видял огнените езици и неотложно подал сигнал на телефон 112. Пламъците обаче бързо се разраснали и обхванали още имущество.
Екипи на пожарната и полицията се отзовали на местопроизшествието и почнали да гасят пламъците. Докато съумели да потушат стихията обаче били нанесени големи вреди. Изгорели две икономически постройки, домашни животни и птици, които били отглеждани там, фуражомелка и предната част от лек автомобил. Точният размер на нанесените вреди е в развой на определяне.
Палежът е тенденциозен, сочат първичните данни от следствието. 35-годишният мъж е арестуван за незаконното действие, назначени са експертизи, които да потвърдят виновността му. Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР