"Ние много добре знаем за препятствието, което се изправя срещу

...
"Ние много добре знаем за препятствието, което се изправя срещу
Коментари Харесай

Спалети: Ювентус е тест за прогреса на Интер


"Ние доста добре знаем за трудността, което се изправя против нас. През последните няколко месеца работихме най-много върху нашата еднаквост, самочувствие и мощ, които желаеме да покажем на терена “, това съобщи наставникът на Интер Лучано Спалети преди огромното дерби от 16-ия кръг на Серия А сред „ нерадзурите “ и Ювентус. Сблъсъкът сред двата гранда е довечера от 21:45 часа българско време на „ Алианц Стейдиъм “.

Спалети счита, че срещата ще бъде барометър за това дали Интер може да се състезава с най-хубавите тимове, какъвто е този Ювентус.

„ Този мач се дефинира като дербито на Италия и това е тест, който те стимулира. Ние обаче би трябвало да запазим нужното успокоение “, разгласи италианският експерт.

„ Тези момчета демонстрираха доста на терена, само че и отвън него. Ние имаме точна еднаквост, над която интензивно работим. Имаме няколко цели и имаме потребност от точки, с цел да ги реализираме. Следователно е от решаващо значение да сме наясно кои тъкмо сме ние “, безапелационен е Спалети.

Иначе „ бианконерите “ за повторно в границите на две седмици се постанова да се изправят против водача в шампионата. Преди седмица играчите на Масимилиано Алегри гостуваха на тогавашния лидер Наполи и съумяха да му нанесат първо проваляне от началото на акцията.

„ Нерадзурите “ се възползваха повече от сполучливо в миналия кръг и разгромиха Киево с 5:0, което им разреши да застанат на върха в класирането. Преди днешната борба Интер има преднина от 2 точки пред „ Старата госпожа “ и с една повече от Наполи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР