34-годишният аржентински футболен маестро Лионел Меси беше представен официално като

...
34-годишният аржентински футболен маестро Лионел Меси беше представен официално като
Коментари Харесай

Представиха Лионел Меси като играч на Пари Сен Жермен |

34-годишният аржентински футболен маестро Лионел Меси беше показан публично като състезател на френския Пари Сен Жермен. Меси напусна Барселона след приключването на своя контракт и невъзможността поради финансовите ограничавания на испанската Ла Лига да подписа нов. Така в границите на седмица се стигна до привличането му в ПСЖ.

Меси даде първата си конференция на “Парк де Пренс ”, като с него бяха брачната половинка му Антонела Рокуцо, децата им, президента на френския клуб Насер Ал Келаифи, както и от генералният управител и маркетингов шеф на парижани Жан-Клод Блан.

" Много съм благополучен и горделив да показва Лионел Меси в ПСЖ. Това е необикновен ден, исторически. За клуба, само че и за целия свят. Това е фантастично. Всеки познава Меси. Това е единственият футболист в света, който е печелил 6 пъти " Златната топка ". Той прави футбола магичен, превъзходен. Освен това е победител. Това е извънредно трогателен миг за фенонете ни по целия свят ", по този начин стартира обръщението на Ал Келайфи, до момента в който в това време голяма опашка от почитатели се беше извила пред феншопа на ПСЖ, които бяха нетърпеливи да си купят фланелка с името на Меси и №30 на гърба.

" Когато пристигнахме преди 10 години, хората се питаха какво ще създадем. Сега сме доста горди от достиженията си и от това, до каква степен стигнахме. Искам да благодаря на Лео, на татко му, на брачната половинка му, че направиха това допустимо. Няма да не помни Леонардо, който свърши страхотна работа, на Жан-Клод, на всички.

Сигурен съм, че Лео ще ни донесе доста титли. Вече имаме огромен тим с огромен треньор. Добре пристигнал в фамилията на Пари Сен Жермен ", приветства го президентът.

" Много съм благополучен. Всеки знае какъв брой сложна бе раздялата ми с Барселона. Въпреки че преди малко дойдох, съм изпълнен с възторг. Вече нямам самообладание да упражнявам, да се видя с щаба и със съотборниците ми ", бяха първите думи на Меси.

" Мерси на парижани, това и същинска полуда. Ако липсваше нещо, с цел да бъда благополучен, към този момент го имам и това посрещане е черешката върху тортата. Надявам се, че ще имаме доста хубави моменти дружно, с цел да изпълним задачите на клуба. В ПСЖ има страхотни футболисти на всеки пост. Привлякоха се и велики футболисти, които още повече ще засилят отбора. Ще играя с най-хубавите футболисти в света и това е красиво ", сподели още аржентинеца, който си пожела да вдигне още един път трофея от Шампионската лига.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР