34-годишната актриса участва в новия 30-минутен късометражен филм Bleat на

...
34-годишната актриса участва в новия 30-минутен късометражен филм Bleat на
Коментари Харесай

Ема Стоун: Хората могат да кажат много повече, без да говорят

34-годишната актриса взе участие в новия 30-минутен късометражен филм " Bleat " на режисьора Йоргос Лантимос, в който няма разговор и който е съпроводен от музикален отбор онлайн и хор, и призна, че това е " сбъдната фантазия ".

На филмовия фестивал в Ню Йорк, където се състоя премиерата на кино лентата, тя сподели: " Говоря съществено. Любимото ми нещо е да не ми се постанова да приказвам. Често ми се желае да мисля, че бихме могли да съкратим доста реплики от разговора, тъй като мисля, че хората могат да кажат доста повече, без да приказват. Искам да кажа, несъмнено, че от време на време могат да го кажат с думи. Харесвам езика... "

Стоун и Лантимос съумяха да обсъдят плана с помощта на краткотрайното съглашение по време на стачката на сценаристите в Холивуд.

Действието на кино лентата се развива на дребен гръцки остров и наблюдава тематиките за самотата, гибелта, любовта, желанието и взаимоотношението сред хората и животните.

Той споделя за млада жена (Стоун), която е унищожена от загубата на колегата си - изигран от Дамян Бонар - само че към момента има " скотски инстинкт за живот ".

След като чува какъв брой доста актрисата се радва да работи без разговор, Лантимос - който за първи път си сътрудничи с нея във " Фаворитката " от 2018 година и тазгодишния " Лоши неща ", който не могат да разискват поради стачките - ѝ предлага да " направи глух филм ".

Тя помоли публиката да " ръкопляска, в случай че тази концепция ви харесва ", и беше посрещната с въодушевен отговор от бурни овации, пише БГНЕС. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР