34-годишен жител на Флорида застреля спяща двойка и изхвърли телата

...
34-годишен жител на Флорида застреля спяща двойка и изхвърли телата
Коментари Харесай

Потрес! Мъж уби спящи влюбени, викна щерка си и гаджето ѝ да скрият труповете в блато

34-годишен гражданин на Флорида простреля спяща двойка и изхвърли телата им в тресавище зад къщата им. Мъжът беше задържан на 8 март, съобщи FOX News.

Съобщава се, че Тод Майкъл Джексън нахлул в дома на 33-годишния Реймънд и 37-годишната Кристал Клайн и ги прострелял, до момента в който спят. След това той се обадил на доведената си щерка Никол и нейното гадже да дойдат да му оказват помощ да се отърве от телата. Тримата влачили труповете на убитите мъж и жена към тресавище зад къщата.

Отбелязва се, че Джаксън ликвидирал семейство Клайнс поради задължения.

Полицията продължи по следите на нарушителите, откакто 19-годишната Никол се пробвала да продаде камиона на двойката за 200 $, като споделила на купувача, че някогашният притежател в никакъв случай повече няма да се нуждае от него. Тя споделила още на хората, че притежателят на транспортното средство е убит и тя би трябвало да се отърве от камиона.

Задържаната признала в полицията, че дружно с гаджето си помогнала на пастрока си да скрие труповете. Силно разложените тела на изчезналата двойка били извадени от блатото.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР