33-ма ранени полицаи, 33-ма задържани, запален бус, пострадали автомобили, безредици

...
33-ма ранени полицаи, 33-ма задържани, запален бус, пострадали автомобили, безредици
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Кой ще подаде оставка след снощи?

33-ма ранени служители на реда, 33-ма арестувани, разпален бус, потърпевши коли, вълнения в София - това е резултатът след митинга на ентусиасти през вчерашния ден. А през днешния ден се търсят виновните.

ПП-ДБ изиска оставката на МВР-министъра Калин Стоянов, ГЕРБ - на спортния Димитър Илиев. Но всички заедно желаят оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов.

Прокуратурата се засилва и стартира. Засега Михайлов даде единствено сведения, само че не и оставката си.

Премиерът Денков уволни един зам.-министър, само че за Калин Стоянов още се колебае - въпреки че ходил на кино нощес. Не било кино, а филм за телефонни измами.

Междувременно ПП-ДБ и ГЕРБ най-сетне се схванаха за дерогацията на съветския нефт. И за бюджета, и с кого обединяването няма да търси болшинства.

А в Движение за права и свободи стартира изборът на нов ръководител. Единственият претендент е Делян Пеевски, а той е феномен.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР