33-годишният Мартин Пашалиев, който имаше славата на един от най-добрите

...
33-годишният Мартин Пашалиев, който имаше славата на един от най-добрите
Коментари Харесай

Фитнес инструктор №1 умря в жестока катастрофа! Мартин Пашалиев издъхна в БМВ при пирует със 140 км/ч

33-годишният Мартин Пашалиев, който имаше славата на един от най-хубавите фитнес инструктори в София, почина неуместно при злокобна злополука на софийския бул. „ Сливница ”. Младият мъж, отишъл си без време поради пристрастеността си по високите скорости, се е стягал за женитба. Тъжната вест пристигна от изповедта на приятелката му Десислава Въжарова след ужаса, разиграл се към 17 ч. предходната сряда, 23 януари, видя кореспондент на „ Уикенд ”.

Трагедията изплаши минувачите, станали очевидци на злокобния пирует на „ Сливница “ преди кръстовището с бул. „ Константин Величков “ в посока кв. „ Люлин “. Шампионът по фитнес Мартин Пашалиев самичък карал сребристото БМВ до безумните 140 км/ч, когато изгубил ръководство над колата и тя се врязала в дирек от уличното осветяване. Сблъсъкът бил толкоз мощен, че се наложило „ баварецът ” да бъде разрязан, с цел да извадят културиста и неговия сателит, който оживял по знамение, само че е със строшен таз. Здравенякът обаче умрял единствено 15 минути след мелето. За гибелта на Мартин първи оповестиха негови другари във фейсбук.

Младият мъж има две първи места на фитнес шампионати от Стара Загора и Бургас, сребро от София и бронз от Сърбия. От 2016 година насам Пашалиев се отказал от шампионатите и станал инструктор, като подготвял състезатели за бъдещи съревнования. Много бързо натрупал клиентела и му се понесла славата на треньор №1. Графикът му бил напълнен до дупка, дори го канили да стартира работа в Лос Анджелис.

Приятелите му признават, че Мартин обичал високите скорости , даже възнамерявал тази седмица да си купи нова кола - БМВ от спортната трансформация М4. Шампионът бе заровен на 27 януари в гробищния парк „ Св. Архангел Михаил ” в кв. „ Бояна ”. Оказа се, ч е Мартин е наследник на фамозна спортна фамилия от Чепеларе. Родителите му Юлиана и Ирин Пашалиеви са дългогодишни национални състезатели по ски алпийски дисциплини. Фитнес специалистът е роден в Чепеларе, където родителите му отворили първия хотел още през 1995 година И през днешния ден той носи името на сина им - хотел „ Мартин ”.  В духа на фамилната традиция родопчанинът бил доста на „ ти ” и със ските. Изявявал се в надпревари по зимни спортове „ Chepelare Resort Extreme Weekend 2012 ”, има сребърен орден в ски кроса. Пред ските обаче избрал да се концентрира във фитнеса. Преди години Мартин Пашалиев взел участие и в надпревари по мотокрос.

За страдание се оказа, че Мартин възнамерявал женитба с гаджето си Десислава Въжарова. Във фейсбук младата дама пусна сърцераздирателна изповед, в която признава, че двамата мислели за Менделсон и че били доста щастливи. „ Вселената си го прибра. И не ме пита мога ли да се оправя с това. Мога ли?! Мартин ме научи да бъда мощна. Мразеше да ме вижда слаба и всякога, в който се отпусках ей по този начин, по женски, да си похленча, споделяше: „ Ти Пашалиева ли си, или какво?! ” Така и не станах Пашалиева. Но живях в сърцето на Пашалиев. И той в моето. И ще е постоянно по този начин. И като минат месеци и години. И няма да го не помни. И няма да пиша повече постове. Само желая да знаете, тези, които го ценяхте, само че не ме познавахте, че обичах Мартин безусловно. И че той беше благополучен, преди да си отиде ”, споделя Десислава.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР