33-годишна жена и 6-годишният й син са пострадали при верижна

...
33-годишна жена и 6-годишният й син са пострадали при верижна
Коментари Харесай

Три коли се блъснаха в Бургаско, жена и дете са в болница СНИМКИ

33-годишна жена и 6-годишният й наследник са потърпевши при верижна злополука по пътя за Малко Търново, малко след село Маринка, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

Произшествието е станало през днешния ден около 14.23 ч., на 2-3 км. след селото. Ударили са се три автомобила  - " Сузуки Витара ” с бургаска регистрация, ръководен от 33- годишна бургазлийка, “Дачия Логан ” с бургаска регистрация, ръководен от 40-годишен бургазлия и “Форд мустанг ” с бургаска регистрация, ръководен от 57- годишен бургазлия. И трите коли са се движели в посока село Маринка.

Инцидентът е зародил при така наречен “двойно изпреварване ” - лидерът на форда подхванал изпреварване на двете предишни коли, като редом с това и лидерката на сузукито пробвала да изпревари дачията. Така се стигнало до конфликт, при който сузукито изхвърчало от шосето и се блъснало в крайпътно дърво.

Жената и детето са откарани в УМБАЛ Бургас. Към този миг към момента няма данни за здравословното им положение, сподели представителят на полицията Цветелина Рандева.

Движението в пътната права се прави след ръчно контролиране в едната лента.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР