33-годишен естонец и 29-годишна от Шумен са задържани за притежание

...
33-годишен естонец и 29-годишна от Шумен са задържани за притежание
Коментари Харесай

Полицаи от Русе и Шумен арестуваха мъж и жена с голямо количество наркотици /снимки/

33-годишен естонец и 29-годишна от Шумен са арестувани за владеене на опиати след интервенция на чиновници от ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Шумен и Русе.
Акцията е извършена на 28 януари, оповестиха от полицията в Шумен.
Първоначално е арестувана 29-годишната жена на територията на регионалния град, известна на органите на реда с регистрации за отнемане и за опиати. В нея са открити и конфискувани 32 грама дизайнерска дрога.
Малко по-късно от чиновници на ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР - Русе на територията на столицата е арестуван 33-годишен естонски жител, дал опиатите на дамата.
Мъжът е обитавал у нас без адресна регистрация и е имал литовски паспорт. Той е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи за разпространяване на наркотични субстанции.
В хода на следствието е открито, че той е съпричастен към досъдебно произвеждане, формирано в ОДМВР - Русе, под надзора на Окръжната прокуратура в дунавския град за разпространяване на наркотични субстанции в Русе и района.
В жилище в София, населявано от 33-годишния, са открити и конфискувани 1.230 кг високорисково наркотично вещество (дизайнерска дрога), огромна парична сума, към 10 000 лева в разнообразни валути, 2 електронни везни и други движимости, имащи отношение към незаконната активност на мъжа.
След глоба от прокурор в Окръжна прокуратура - Шумен 29-годишната е привлечена в качеството на обвинена.
33-годишният със глоба на прокурор от Окръжна прокуратура - Русе е притеглен като обвинен и му е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа, която е доказана за непрекъсната от Окръжния съд в Русе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР