32 страници с любопитни заглавия и авторски разработки можете да

...
32 страници с любопитни заглавия и авторски разработки можете да
Коментари Харесай

Четете в Марица - Гараж за 120 коли строят на Дунав

32 страници с любопитни заглавия и авторски разработки можете да прочетете в новия брой на вестник „ Марица ”.

Ето и някои от тях:

В ТЕМАТА НА МАРИЦА: Новите знаци на Пловдив - Десет емблематични места, които замениха изчезналите от соца: Вижте класацията!

Тигрови комари атакуват Пловдивско: Комари с размер над 5 сантиметра нападнаха през вчерашния ден Граф Игнатиево и региона към селото. Наши читатели се обадиха, че са видели  толкоз огромни екземпляри в региона на  Гребната база и парк " Лаута " в Пловдив. 

Най-после: Отвориха  за коли ул. " Иван Вазов ": Колите към този момент вървят по ул. " Иван Вазов ", където съвсем година и половина беше затворена правата между  ул. " Кап. Андреев " и " Екзарх Йосиф ".

Разследват Центъра за психологично здраве: Центърът за психологично здраве в Пловдив е измежду 13-те лечебни заведения в България, които се проверяват от полицията за занемареност. За това осведомиха от Главна прокуратура.  Органите на реда ще ревизират 19 контракта за отдаване чартърен от здравното заведение.

Многоетажен гараж за 120 коли ще строят на бул. " Дунав ": Пасарелка над кръстовището на бул. " Дунав " и " Цар Борис III Обединител " ще строи Община Пловдив, за  да улесни пешеходците, които в този момент пресичат платното с риск за живота си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР