Пешеходците се правят на каскадьори, за да преминат безопасно през

...
Пешеходците се правят на каскадьори, за да преминат безопасно през
Коментари Харесай

Пешеходци стават каскадьори на пловдивско кръстовище

Пешеходците се вършат на каскадьори, с цел да преминат безвредно през кръстовището на Брезовско шосе и новия бул. " Северен ", видя екипът на " Марица " през вчерашния ден. Хоризонталната маркировка е съвсем изтрита, а " Северен " не е приключен и занапред, откакто положат финален слой асфалт, ще нанасят знаци. Светофарът на кръстовището също не работи.

Няколко месеца строителите от компания " Щрабаг ", която извършва контракта с Община Пловдив за построяването на бул. " Северен ", работиха на кръстовището, с цел да включат в градската мрежа новия тръбопровод и канализация. Пътната настилка е възобновена, само че пешеходците и до момента се спъват в незавършените и оставени на трошляк тротоари. На пресечката те са заградени с защитни решетки, вследствие на което, с цел да минеш, би трябвало да слезеше на уличното платно, безусловно под колелата на преминаващите коли.

На бул. " Северен " не се вижда нито един дюлгерин, макар че работата по тротоарите не е завършила. Отделни сектори с насипан трошляк са отрупани със строителни боклуци. До окончателното довеждане докрай на пътя " Щрабаг " би трябвало да построи още близо половин километър и да го свърже с бул. " България " и моста на Адата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР