32-годишната Бела е в болница, почти обезобразена, след като бе

...
32-годишната Бела е в болница, почти обезобразена, след като бе
Коментари Харесай

Бащата красивицата Бела, която бе залята с киселина от бившия си, разказва през сълзи: Глава й пушеше!

32-годишната Бела е в болница, съвсем обезобразена, откакто бе залята с киселина. Посегателството е осъществено от мъжа й - Костадин, с който са се разделили. Мъжът постоянно си разрешавал да й протяга ръка.

Бащата на момичето проговори за станалото в " Здравей, България " и разказа кошмарната картина на нападението.

" Вечерта към 6-7 часа вечерта се случи случката. Дъщеря ми си идва от работа и пита има ли самун. Нямаше, по тази причина излезе да купи. Като се прибираше мъж я атакува и я събори с ритници и юмруци в главата и я заля с киселина, главата й пушеше. Излязох да го пъдя. Може би повече от месец ще продължи лекуването. Не доста я е боязън, не желае да приказва с никого. Заплахите не престават. Имам четири девойки, едната е надалеч, само че за другите две ме е боязън ", сподели той.

" Всичко стартира, откакто тя реши да се раздели със брачна половинка си. Той и децата им бие и тормози, ставал съм очевидец. Преди година и половина й счупи носа. Аз не бях у дома, а в Слънчев бряг, където работех. Преди 5 месеца подадохме тъжба против него, отново за побой ", съобщи бащата на Бела.

" Мъжът й сега се крие при майка си. Искам правдивост и присъда. Искам да излезе закон, освен поради щерка ми, а за всички хора, които биват насилвани. Не може да се прави такова нещо против слабия пол ", сподели той.

Сестрите на Бела се опасяват да приказват, тъй като и те са заплашвани от брачна половинка на Бела. Цялото семейство крие в коя болница е момичето, тъй като получават закани, че Костадин ще я довърши.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР