32-годишна съвременна Рапунцел има коса почти до земята. Малгожата Кулчик

...
32-годишна съвременна Рапунцел има коса почти до земята. Малгожата Кулчик
Коментари Харесай

Да, тя е истинска! Запознайте се с Рапунцел, която живее в Лондон

32-годишна модерна Рапунцел има коса съвсем до земята. Малгожата Кулчик живее в Източен Лондон и възнамерява да учи осведомителни технологии. Русата й коса стига до глезените и дамата може даже да я увие към тялото си като рокля, споделя The Sun, представен от Дарик. Малгожата признава, че се гордее с дългата си, която има от дребна, а от две години не я е подстригвала. Поддържа я с домашно приготвена маска, като има няколко предписания, само че главно залага на кокосово масло. Признава, че откакто измие косата си и с шампоан, й лишава 20 минути да я изсуши.



Малгожата не счита да отреже дългите си коси. Не си представям да имам къса прическа , няма да ме познаят, споделя тя. „ Косата е това, с което съм известна. Хората я харесват. Когато ходя, те ми се усмихват и ми вършат похвали “, споделя тя.



Според нея косата не й основава спомагателни грижи, привикнала е да е дълга и се старае да наподобява здрава и добре поддържана. Освен това бързо се оправя с прическите, за което приятелите и познатите й се учудват.

През предходната година Малгожата основава акаунт на косата си в обществената мрежа Инстаграм, като концепцията й бил там да обменя опит и препоръки с други хора. Повече от година по-късно има 5000 почитатели, които разясняват фотосите и видеата, които тя разгласява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР