31-годишният Бен Уилсън от Барнсли, Обединеното кралство, претърпя продължителен сърдечен

...
31-годишният Бен Уилсън от Барнсли, Обединеното кралство, претърпя продължителен сърдечен
Коментари Харесай

Мъж се върна към живот след 50 минути клинична смърт

31-годишният Бен Уилсън от Барнсли, Обединеното кралство, претърпя нескончаем сърдечен арест предходната година. Лекарите не вярвали, че мъжът ще успее да оцелее по-късно, само че пред очите им се случило същинско знамение. 

" Парамедиците, които се отзоваха на позвъняването, ми споделиха, че всичко е зле. В продължение на 50 минути те използваха дефибрилатора 11 пъти, преди той да стартира да има сърцетуптене ", споделя пред изданието Metro годеницата на Бен, 27-годишната Ребека Холмс.

Лекарите решили да слагат пациента в изкуствена кома и неотложно предизвестили фамилията и приятелите му, че възможностите той да оцелее са извънредно ниски.

Въпреки това Ребека не изгубила вяра: тя непрекъснато била до Бен, говорела му, пеела обичаната им ария „ Dream a Little Dream of Me “, пръскала парфюма си в стаята и прегръщала плюшено мече с надпис „ Обичам те “ до луната и назад ” - покъртителен подарък от обичания човек.

Жената е твърдо уверена, че нейната обич е помогнала на обичания й да оцелее. Явно това е по този начин, тъй като първата дума, която мъжът споделил, когато пристигнал на себе си, била „ Ребека “.

" Бях там от самото начало и му споделих, че го обичам. Някои проучвания удостоверяват, че любовта оказва помощ на човек да оцелее ", прибавя тя.

След 5 седмици в кома и 14 седмици сложна и изтощителна рехабилитация, Бен най-сетне се завърна вкъщи. Мъжът е получил няколко инфаркта, бъбречна непълнота и дихателни затруднения.
 Бен Уилсън, възкръснал от мъртвите, клинична гибел, знамение, Англия, лекари, възобновяване, фотография Бен претърпя няколко инфаркта, бъбречна непълнота и дихателни затруднения. Снимка: Глен Миникин
Лекарите споделят, че нездравословният метод на живот на Уилсън, включващ хазарт, тютюнопушене и неприятна диета, е изиграл извънредно отрицателна роля. Така че в този момент британецът има намерение да промени навиците си и да се възползва изцяло от втория си късмет за живот.

Д-р Дженифър Хил благодари на сътрудниците си за уменията и професионализма, а също пожела здраве на пациента.

„ Радваме се да чуем, че Бен се усеща добре. Възстановяването му беше необикновено за нас поради тежестта на положението, в което беше приет в болница. Това, че той реализира подобен забележителен прогрес, е доказателство за уменията на здравния екип в района, както и неговата увереност и устойчивост “, сподели тя.

Бен и годеницата му също са доста признателни на лекарите за помощта. Влюбените възнамеряват да се оженят в близко бъдеще.
 Бен Уилсън, възкръснал от мъртвите, клинична гибел, знамение, Англия, лекари, възобновяване, фотография Влюбените възнамеряват да се оженят в близко бъдеще. Снимка: Глен Миникин

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР