300 000 лева е загубила Мария Игнатова заради раздялата си

...
300 000 лева е загубила Мария Игнатова заради раздялата си
Коментари Харесай

Игнатова загуби 300 бона от раздялата с Рачков! Никой не я кани никъде - всички разбраха, че е залтотърсачка

300 000 лв. е изгубила Мария Игнатова поради раздялата си с Димитър Рачков . Приблизително толкоз пари щеше да завоюва русокоската от предишното лято, когато публично бе оповестена разлъката сред двамата, до момента, научи HotArena .

Комикът е един от най-търсените за водещ на концерти, корпоративни празненства и сватби на известни двойки, като от тази си активност той прибира много положителни възнаграждения. Докато беше с Мария Игнатова, артистът съвсем постоянно работеше с нея и двамата дружно се ангажираха с въпросните събития. След формалната им разлъка през август 2017 година Димитър Рачков се изявява самичък, а поканите към нея като водеща извън  „ Господари на ефира ” внезапно секнаха . По гледище на известния артист двамата към този момент не водят взаимно шоуто и на никое място не се появяват дружно. 

Макар че нямаха брак и действително никой не дължеше никому нищо русокоската се оказа много прецакана поради изневярата си с известния цирков актьор Енчо Керязов . Рачков, който неотдавна декларирал, че е доста наскърбен от измяната на тогавашната си обичана и няма да й елементарни, е сложил ултиматум – там, където той е канен на всемирски празненства Мария да не се появява . Фирми и компании, които по Коледа и Нова година каниха известни артисти, с цел да забавляват публиката се съобразили с това условие на водещия на „ Господарите ” и не посмели да насочат сходна оферта и към Игнатова. Тъй като въпреки всичко Рачков бил за предпочитане и публиката се забавлявала доста повече с неговите смешки. От екипа на тв шоуто на клана Халваджиян също се съобразявали с условието на именития си водещ и правели графиците по този начин, че някогашните гаджета да не се засичат дружно на работното място и на служебни купони.

В светските среди разясняват, че Игнатова , която не свети с необикновен разум и гений, от много време е известна като златотърсачка . Не е загадка за никого, че подтик на кариерата й даде точно връзката й с надалеч по-талантливия и известен артист Димитър Рачков. Двамата бяха дружно близо 8 години, като съгласно осведомени още през 2016-та палавата русокоска хвърлила око на Енчо Керязов, който гастролира по целия свят и може да се похвали със забележителни приходи.

Мария очакваше да осребри добре връзката си с Енчо, само че след няколкомесечната им любовна спекулация той реши да остане при жена си Димитринка и да резервира фамилията си ”, мълвят в светските среди. 

Така Мария Игнатова падна от два стола на земята и напълно естествено тази година няма да води проведената от цирковия актьор гала-вечер „ Нощ на звездите ” в „ Арена Армеец ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР