30 от най-добрите сноубордисти в света от САЩ, Норвегия, Финландия,

...
30 от най-добрите сноубордисти в света от САЩ, Норвегия, Финландия,
Коментари Харесай

Боровец стана сцена на сноуборд триковете на най-добрите в света

30 от най-хубавите сноубордисти в света от Съединени американски щати, Норвегия, Финландия, Канада и Австралия зарадваха феновете на зимните спортове в Боровец със спиращи дъха трикове.

" За първи път това се случва в България. До в този момент го организирахме в Съединени американски щати и доста се радваме, че тази година имаме опция да дойдем в България. Освен демото тук, те ще останат още 3 седмици у нас. Ще обиколим цяла България, ще снимаме филм. Искаме да покажем сноуборда през техните очи ", сподели пред bTV уредникът Христо Петков.

" Трябва да си малко вманиачен, с цел да правиш всичко това, както и да имаш предпочитание да продължаваш напред ", показа пък Джейк, който не се опасява да посрещне снежните провокации.

Той е част от един от най-големите тимове по сноуборд в света - " Стинки Фемили ". Професионалистите в него са обединени от любовта към рисковото, обикалят планетата, забавляват се и снимат филми за страните, които посещават. Гостуването в България също ще бъде снимано, като видеото ще включва фрагменти от Витоша, София, Бузлуджа, Шипка, Габрово и Боровец.

А има ли риск от контузии и какъв брой тежки могат да са те, чуйте от самия Джейк:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР