30-годишният Георги страда от рядка форма на рак на меките

...
30-годишният Георги страда от рядка форма на рак на меките
Коментари Харесай

Запорираха дарителска сметка на онкоболен мъж

30-годишният Георги страда от рядка форма на рак на меките тъкани. Без да подозира, частен правосъден реализатор разказва движимостите му и запорира дарителската му сметка, тъй като дължи 4000 лева налог.

„ 2016 година ми откриха заболяване на меките тъкани, което се назовава светлоклетъчен сарком. Почти година търсихме какво ми има и никой не можеше да каже”, описа Георги Атанасов.

В черния дроб на Георги откриват метастази, а рядкото заболяване го води на лекуване в Турция. Болестта е нападателна, като месец по-късно Георги е към този момент на легло. За да разполага със средства за лечението и пътуванията, на Георги оказват помощ положителни хора. Откриват се две дарителски сметки. Всяка събира по няколко хиляди лв., само че до лятото, когато сметките се оказват под запор.

„ Получил покана за непринудено осъществяване от частен правосъден реализатор по отношение на два автомобила, които той е продал преди години. Купувачите не са си изпълнили задължението тези автомобила да бъдат трансферирани в КАТ и да бъдат отписани от отдел „ Местни налози и такси” в община Русе”, съобщи адвокатският помощник Георги Георгиев.

„ Той е ходил в общината, показал е нотариално заверени контракти. Тези коли са били отписани от служителката и той е бил безусловно спокоен за това. Но в следствие получава тази покана и вижда, че има формирано изпълнително дело. В нашата адвокатска фирма е имало няколко такива случая”, добави Георги Георгиев, съобщи Нова телевизия.

Георгиев работи за адвокатската фирма поела случая. Обяснява, че колите, за които общината поискала над 4000 лева налог, в действителност били повече, защото, преди да се разболее, Георги се занимавал с покупко-продажба на коли. Оказва се, че на негово име са записани и други коли, настояват от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР