30-годишна служителка на детска градина е била нападната на път

...
30-годишна служителка на детска градина е била нападната на път
Коментари Харесай

Извънредно от Лондон! Три жени нападнаха с ножове служителка в детска градина и крещели с пълно гърло: „Аллах ще те вземе”

30-годишна служителка на детска градина е била нападната на път за работа от три, въоръжени с ножове дами, които до момента в който я мушкали крещели с цялостно гърло: „ Аллах ще те вземе!”, заяви dailymail.co.uk.

Кариън Стивънс, която работи в детска градина „ Little Diamonds” в Хермон Хил, Лондон, удостовери информацията за случая.

Жертвата вървяла по улица Уендстед в северната част на Лондон на път за работа, когато била нападната от трите подивели дами. По непотвърдена информация служителката е била нападната в тил.

Веднага след случая, щом управлението на детската градина научило за станалото, разпратило имейли до родителите на децата, че през днешния ден забавачката няма да работи.

Цяло знамение е, че дамата към момента е жива. Когато трите нападателки я нападнали с ножовете си и се развикали „ Аллах ще те вземе”, инцидентен минувач се притекъл на помощ.

" Когато отидохме на работа, не можехме да повярваме, че се е случило нещо толкоз извънредно! Кой би могъл да чака, че сходно нещо ще се случи на прага му”, разяснява Стивънс. –

Пострадалата жена е откарана в най-близката болница с прободна рана.

В момента тече следствие, защото нападателките съумели да избягат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР