30-годишен жител на Омска област в Русия, е заподозрян, че

...
30-годишен жител на Омска област в Русия, е заподозрян, че
Коментари Харесай

Доведен баща задържан за убийство на първокласник

30-годишен гражданин на Омска област в Русия, е обвинен, че е умъртвил седемгодишното дете на дамата, с която живее. Според проверяващи, мъжът го пребил - вследствие на което момчето почнало да получава конвулсии и припадък, от който умряло. Междувременно обвиненият отхвърля да има присъединяване в гибелта на момчето - съгласно него той се опитал да го избави едвам когато почнало ненадейно да се задушава. Въпреки това, съгласно проверяващи, след гибелта на детето, мъжът го покрил с одеяло и избягал от мястото на нещастието, оповестяват в управлението на Следствения комитет за района, написа Газета.ру.

``
реклама
 
Трагедията е станала на 10 септември 2019 година в къща, ситуирана в село Новологиново, област Болшереченска. Трупът на детето бил открит от майка му, когато тя се върнала от работа. Не са открити забележими признаци на принуждение по тялото. Отначало дамата си помислила, че синът й спи, само че когато се доближила до него, с цел да го целуне през нощта, забелязала, че детето не диша. Обадила се на кола за спешна помощ, само че при идването си лекарите отбелязали гибелта на момчето, след което се обадили в полицията.

„ Установено е, че момчето е умряло от механично породено задушаване. Следователно главната версия към момента е ликвидиране. Причината за гибелта ще бъде открита, откакто получим резултатите от хистологията “, прецизират в районния проверяващ комитет.

Подозренията на чиновниците на реда незабавно паднали върху 30-годишния сътрудник на дамата - същата вечер той избягал от вкъщи си в чехли, като взел единствено пакет цигари, написа уебсайтът kp.ru. Оказало се, че мъжът преди този момент е бил осъждан. Регионалното Министерство на вътрешните работи означи, че всички чиновници на Министерството на вътрешните работи на Русия в Омска област търсят обвинения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР