30-годишен англичанин загина след удар в дърво в ски зона

...
30-годишен англичанин загина след удар в дърво в ски зона
Коментари Харесай

Англичанин-скиор загина след удар в дърво в Банско


30-годишен англичанин почина след удар в дърво в ски зона Банско, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района. Сигналът е получен към 15 ч. Имало е подозрение, че е получил инфаркт, само че се е оказало, че скиорът се блъснал в дърво отвън пистата, умрял е на място. Очаква се тялото да бъде свалено и превозено за аутопсия. 30-годишен англичанин почина след удар в дърво в ски зона Банско, съобщи БГНЕС. Сигналът за случая е получен към 15 часа.
Първоначално е имало подозрение, че е получил инфаркт, само че се е оказало, че скиорът се блъснал в дърво отвън пистата и е умрял на място. Очаква се тялото да бъде свалено и превозено за аутопсия.
В началото на януари двама души починаха, откакто бяха затрупани от лавина над Банско. Те са карали сноуборд под връх Тодорка, в по този начин наречените Бъндеришки улеи. Мястото е известно с честите произшествия. Други двама, спускали се с тях, оцеляха. При различен случай месец по-късно двама скиори се сблъскаха, като единият от тях пострада съществено и бе откаран в " Пирогов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР