3 промила алкохол в кръвта е отчетен при 42-годишния шофьор,

...
3 промила алкохол в кръвта е отчетен при 42-годишния шофьор,
Коментари Харесай

Задържаха шофиралия с 3 промила алкохол, чийто спътник загина

3 промила алкохол в кръвта е регистриран при 42-годишния водач, който удари колата си в крайпътно дърво нощес. Инцидентът стана на пътя Ботевград-Врачеш. При удара почина 44-годишен мъж.

Шофьорът е притеглен като обвинен за причиняване на гибел при пътно-транспортно произшествие, осъществено в пияно положение с централизация на алкохол в кръвта над 3 промила.

На 4 март на второкласния път сред село Врачеш и Ботевград, мъжът опитал да изпревари два автомобила и последвал удар в крайпътно дърво. В резултат на злополуката е породена по несъобразителност гибелта на 44-годишния Д.Д., декларират от обвиняването.

По делото са осъществени неотложни процесуално-следствени дейности от проверяващ служител на реда при ОД МВР-София – оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци и други Назначени са и няколко типа експертизи.

Г.Г. е арестуван с разпореждане на наблюдаващ прокурор. Предстои в съда да бъде импортирано искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР