3 милиона са вече българите, които ползват някоя от мобилните

...
3 милиона са вече българите, които ползват някоя от мобилните
Коментари Харесай

Виваком се похвали с една година неограничен успех

3 милиона са към този момент българите, които употребяват някоя от мобилните услуги на Виваком, а компанията скоро ще има 5G покритие над 85% от българските консуматори. Това разгласи основният изпълнителен шеф на телекома Николай Андреев (на фотографията горе).

На особено събитие, стартирало с тънко осъществяване на типичен музикални творби в двора на Националната изложба " Квадрат 500 ", той регистрира една сполучлива година от старта на неограничените мобилни проекти Unlimited. Благодарение на тях и на умели маркетингови начинания Виваком е нараснал броя на клиентите си до 45% от българските семейства в края на август 2023 година
-->


Андреев показа за първи път пред медиите чисто новия смарт телефон с марката Vivacom, който е с достъп до 5G мрежата. Ще се предлага на погашение единствено за 1 лев на месец на всички клиенти с проекти Unlimited.



Предвид неограничения достъп до интернет и високите скорости, клиентите на Виваком са повишили доста потреблението на услуги онлайн, като шампионата държи използването на стрийминг платформи (абсолютен първенец!), следвано от сърфирането, прехвърлянето на видео и други Данните разкри комерсиалният шеф на Виваком Стоян Каранлъков.

По информация на Каранлъков телекомът записва и повишаване с 50% в потреблението на мегабайти, което значи, че клиентите в цялостна степен се възползват от новите благоприятни условия, предлагани от компанията.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР